Εντατικό Σεμινάριο NLP 10 ωρών

2-3/3/2019

 

Αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ το καλό δάσκαλο και το εξαιρετικό είναι η δεξιότητα του να μεταφέρει τη γνώση.

Τι γίνεται, υποσυνείδητα, όταν επικοινωνείς;

“Μεταξύ αυτό που πιστεύω, αυτό που θέλω να σου πω, αυτό που πιστεύω ότι σου λέω, αυτό που σου λέω, αυτό που θες να ακούσεις, αυτό που ακούς, αυτό που νομίζεις ότι άκουσες, αυτό που πραγματικά άκουσες και αυτό που κατάλαβες υπάρχουν τουλάχιστον εννέα δυνατότητες να μην καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον.” Εγκυκλοπαίδεια της σχετικής και απόλυτης γνώσης / Bernard Werber

Όπως καταλαβαίνεις να περάσουμε ένα μήνυμα, μια διδασκαλία, να εκφράζουμε αυτό που θέλουμε, είναι πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται.

Η επικοινωνία είναι μια ΤΕΧΝΗ την όποια θέλει SAVOIR (γνώση) – FAIRE (τεχνικές και εργαλεία).

Το «NLP Amazing Teaching Skills» είναι πέρα από ένα απλό σεμινάριο για τεχνικές διδασκαλίας. Είναι μια ουσιαστική εκπαίδευση που σε ταξιδεύει στο μυστικό κόσμο των υποσυνείδητων επικοινωνιακών διαδικασιών.

Θα κερδίσεις πολλά:

Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τεχνικές, εργαλεία και να κάνεις πρακτική, έτσι ώστε η επικοινωνία σου να είναι η πραγματική αντανάκλαση του εαυτού σου, το τι θες να εκφράσεις. Θα βιώσεις τα αδιαμφισβήτητα οφέλη μιας «συνειδητής» επικοινωνίας. Θα υιοθετήσεις δεξιότητα στη διαχείριση της επικοινωνίας χωρίς να χάνεις. Θα καταλάβεις πως λειτουργεί, άρα θα είσαι σε θέση να προβλέπεις πως θα επηρεάσει. Επιπλέον, σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου που θα σε βοηθήσουν να προσδιορίζεις καλύτερα τον εαυτό σου ως δάσκαλος/α και ως άτομο. Στο τέλος του διαδρομής θα βλέπεις με διαφορετικό τρόπο τη διασύνδεση σου με τους άλλους και θα διαχειρίζεσαι την επικοινωνία με αριστοτεχνία.

Τα αποτελέσματα, θα είναι, μια μεγαλύτερη:

Συνειδητότητα των επιδράσεων της επικοινωνίας σε σας και στους άλλους

Δεξιοτεχνία της επικοινωνίας

Ευελιξία της επικοινωνίας, απαραίτητη σε κατάσταση παρεξηγήσεων, διαφωνία…

Αυτό-πεποίθηση αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας της επικοινωνίας

Σαφήνεια του λόγου

Η Valerie Saier γεννήθηκε στη Γαλλία το 1965, έζησε στην Γερμάνια και στην Αγγλία πριν να έρθει στην Αθηνά το 2001. Είναι δασκάλα Χάθα Γιόγκα (ERYT 200) και Γιόγκα Νίντρα πάνω από 15 χρονιά. Η γνωριμία της με τη Γιόγκα ξεκίνησε πριν 25 χρονιά, το 1993 στη Γαλλία, με το σύστημα Σατυάναντα.

Στην πορεία εμπλούτισε τις γνώσεις της ακολουθώντας διαφορετικά συστήματα Γιόγκα. Όμως ο σεβασμός της για την ελευθέρια την έκανε να διαλέξει να μη ανήκει σε κανένα σύστημα ιδιαίτερα.

Ακολούθησε διαφορετικές εκπαιδεύσεις (Master NLP Life Coach, Body Mind & Mindfulness Instructor) και μελέτησε διαφορετικές πήγες πνευματικής ανάπτυξης με σκοπό την εφαρμογή της γνώσης, την αυτογνωσία και την πνευματική εξέλιξη.

Τώρα και πολλά χρονιά καθοδηγεί και δημιουργεί διαφορετικά σεμινάρια, workshops και συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα 200 – 300 (YACEP) στα οποία μοιράζει απλοχεριά την γνώση και την εμπειρία της.