Myofascial Yoga TTC 20h

Myofascial Yoga TTC 20h

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ώρα 09:00-18:00

με τον Acharya S.K.Garudananda

Myofascial Yoga Practitioner Certificate TTC 20h
Η Εκπαίδευση που ζητήσατε να έρθει και στην Θεσσαλονίκη
Μέχρι τώρα η μέθοδος διδάχθηκε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και την Ινδία!
Γίνετε Πρωτοπόροι και Ξεχωρίστε, διδάσκοντας κάτι που έχει ΑΜΕΣΑ Αποτελέσματα και Μαθαίνοντας τον πιο Επίκαιρο τρόπο σκέψης πάνω στην Γιόγκα!

«Το σώμα μας δεν είναι 640-850 μύες, 60.000 μίλια νευρώνες και 79 όργανα. Το σώμα μας είναι Ένας Μυς, Ένας Νευρώνας, Ένα Όργανο, Μια Ενότητα!»
«Στην Myofascial Yoga είναι υπέροχο που αρχίζουμε να βλέπουμε το σώμα σαν ένα σύνολο και να σκεφτόμαστε πολυεπίπεδα και ολιστικά.»
Η Myofascial Yoga δεν είναι ένα διαφορετικό σύστημα Γιόγκα. Είναι ένας επιστημονικά δομημένος τρόπος για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στην λειτουργία της κάθε άσανα. Μέχρι τώρα στη Γιόγκα όσον αφορά την κατανόηση μιας άσανα, μαθαίνουμε στο πως να ευθυγραμμίζουμε σωστά το σώμα μας και έπειτα τον τρόπο διάτασης, που είναι το να μένουμε στη στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναπνέοντας βαθιά. Αλλά είναι αυτός ο Αποτελεσματικός τρόπος; 

Η Εκπαίδευση απευθύνεται σε δασκάλους, σε εκπαιδευόμενους δασκάλους της γιόγκα, σε ενεργειακούς και σωματικούς θεραπευτές, σε γυμναστές και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν έναν Εναλλακτικό και Επιστημονικό τρόπο σκέψης, θεραπειας, αποκατάστασης, διάτασης και αποθεραπείας.
Όλο το ΣΚ θα «δουλέψουμε» κυρίως με το πρακτικό μέρος, χωρίς να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ανατομία, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Myofascial Yoga, αμέσως μετά την Εκπαίδευση στα μαθήματα και στην ζωή τους.
Για εμβάθυνση στην ανατομία των Μυοπεριτονιακών Μεσημβρινών και προχωρημένων μορφών Stretching θα γίνει αργότερα πιο εξειδικευμένη Εκπαίδευση για όσους το επιθυμήσουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 09:00 π.μ. – 06:00 μ.μ.
– Εισαγωγή στην Myofascia
– Τι είναι η Myofascia?
– Τι είναι και πώς ασκείται η Myofascial Yoga?
– Σχέση μεταξύ μυός και Περιτονίας
– Ο Τρόπος συμπεριφοράς της Περιτονίας
– Τι είναι ένας Περιτονιακός Μεσημβρινός;
– 12 Περιτονιακοί Μεσημβρινοί
– Ποια βοηθήματα χρησιμοποιούμε στην Myofascial Yoga
– Τεχνικές Αναπνοών και Κρατήματα
– Πως μπορούμε μέσα σε ένα μάθημα να βελτιώσουμε, αισθητά, οποιαδήποτε άσανα, όπως τις κάμψεις εμπρός, πίσω, στροφές κ.λ.π.
– Θεωρία και Πρακτική SBL – Superficial Back Line. Πως βελτιώνουμε τις κάμψεις Εμπρός και εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με την πλάτη και το πίσω μέρος των ποδιών μας. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas
– Θεωρία και Πρακτική SFAL & DFAL– Superficial Front Arm Line & Deep Front Arm Line. Πως βελτιώνουμε την κινητικότητα του εμπρός μέρους των ώμων και των χεριών μας και πως εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με το εμπρός μέρος των ώμων και των χεριών μας. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Θεωρία και Πρακτική LL– Lateral Line. Πως βελτιώνουμε την κινητικότητα του πλαϊνού μέρους του σώματός μας και πως εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με το πλαϊνό μέρος του σώματός μας. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Μυοπεριτονιακή Χαλάρωση

Κυριακή 09:00 π.μ. – 06:00 μ.μ.
– Tensegrity
– Είδη Props & Stretching Methods
– Με ποια σειρά χρησιμοποιούμε τα βοηθήματα και τις άσανες
– Πως δομείται ένα μάθημα Myofascial Yoga;
– Πως μπορούμε μέσα σε ένα μάθημα να μειώσουμε τον πόνο, αισθητά, από τραυματισμούς.
– Θεωρία και Πρακτική SFL – Superficial Front Line. Πως βελτιώνουμε τις κάμψεις προς τα Πίσω και εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με το εμπρός μέρος του κορμού μας. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Θεωρία και Πρακτική SBAL & DBAL– Superficial Back Arm Line & Deep Back Arm Line. Πως βελτιώνουμε την κινητικότητα του πίσω μέρους των ώμων και των χεριών μας και πως εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με το πίσω μέρος των ώμων και των χεριών μας. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Θεωρία και Πρακτική SL – Spiral Line. Πως βελτιώνουμε την κινητικότητα των στροφών στο σώμα μας και πως εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με τις στροφές. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Θεωρία και Πρακτική DFL– Deep Front Line. Πως βελτιώνουμε την κινητικότητα των ισχίων, του περίνεου, του διαφράγματος και του πυρήνα και πως εξαλείφουμε προβλήματα που σχετίζονται με τα ανωτέρω. Χρησιμοποιούμε Props & Asanas.
– Μυοπεριτονιακή Χαλάρωση

Η πιστοποίηση της Myofascial Yoga είναι εγκεκριμένη από την Yoga Alliance μέσω της σχολής Shiva Yoga Academy. Ακόμη, οι 20 ώρες εκπαίδευσης στην Yoga Nidra είναι πιστοποιημένες σαν Continuing Education Credits – YACEP. Η μετεκπαίδευση των δασκάλων είναι πλέον απαραίτητη στους πιστοποιημένους δασκάλους της Yoga Alliance. Ακόμη αποτελεί την βάση, για να προχωρήσουν οι εκπαιδευόμενοι στα επόμενα βαθύτερα επίπεδα αυτής της υπέροχης πρακτικής.

Ημέρες και ώρες:
09-10 Νοεμβρίου 2019, 9.00 – 18.00
Ώρα προσέλευσης για εγγραφή και εξόφληση: 08.30

Τόπος διεξαγωγής εκπαίδευσης: vira home 2314031541 Μιχαλακοπούλου 10 καλαμαριά

Για περισσότερες πληροφορίες: ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ τηλ: 6944642728