Διαλογισμός Ιεράς Γης

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00

 

Αυτός ο διαλογισμός ανήκει στους κοινωνικούς διαλογισμούς. Δημιουργήθηκε στην δεκαετία του 90 από τον Veeresh. Εκείνη την εποχή είχε διαβάσει για την απειλή εξαφάνισης της πολικής αρκούδας κι η αγάπη του για τον πλανήτη τον οδήγησε στην προσφορά και δημιουργία αυτού του διαλογισμού. Είναι ένας ύμνος επίγνωσης κι αγάπης για την μητέρα γη. Την μητέρα όλων μας που με τις άπειρες ομορφιές και τα πλούτη της μας παρέχει τα Πάντα. Ένας διαλογισμός ο οποίος είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο που μας αποτοξινώνει και μας φανερώνει την Αγάπη που είμαστε. Μια Αγάπη που μας ενώνει με τα πάντα μέσα μας και γύρω μας.

Κι αφού περάσανε οι γιορτές κι οι πιο πολλοί από εμάς έφαγαν, ήπιαν, γλέντησαν (εύχομαι), οι αποστάσεις μεταξύ μας έγιναν πιο μικρές κι οι συναναστροφές μας έγιναν πιο άμεσες. Κάποιες από αυτές γλυκαίνουν τις καρδιές, κάποιες την πικραίνουν. Ήρθε η ώρα να πετάξουμε από πάνω μας όλες τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν. Στον διαλογισμό αυτό με το χορό θα ανεβάσουμε τα ενεργειακά επίπεδα μας και με μια τεχνική τινάγματος θα αποτοξινωθούμε, επιτρέποντας έτσι στη μάνα γη να πάρει όλα μας τα τα σκουπίδια και να μας τροφοδοτήσει απά την αρχή. Ευκαιρία για κάθαρση λοιπόν.
Απαραίτητο είναι σε όλους μας η επίγνωση του τι σημαίνει ο πλανήτης μας για την Ζωή μας. Εξαιτίας της γης μας ο Θεός γιορτάζει μαζι μας κι εμείς…χορεύουμε μαζί του.