Όλα είναι ενέργεια!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, ώρα 17:00-20:00
με την Βιβή Χατζημητάκου

 

Η δύναμη που εργάζεται πίσω από την υλική εμφάνιση του σώματος με όλες τις λειτουργίες και τις ικανότητες της, αποτελεί ένα πολύπλοκο ενεργειακό σύστημα χωρίς το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει το φυσικό σώμα.
Τα βασικά του στοιχεία είναι:

  1. τα ενεργειακά σώματα.
  2. τα ενεργειακά κέντρα -chakras.
  3. τα ενεργειακά κανάλια-nandi -nandi.

Η λειτουργία ενός ενεργειακού καναλιού είναι να μεταφέρει ζωτική ενέργεια -prana σε όλο το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου. Έτσι τα ενεργειακά μας κέντρα προσλαμβάνουν ζωτική ενέργεια και την μετασχηματίζουν σε συχνότητες που χρειάζεται το φυσικό σώμα ή τα ενεργειακά σώματα για να συντηρηθούν και να αναπτυχθούν.
Χμ… Καλά τα είπαμε μέχρι εδώ! Τι γίνεται όμως? λειτουργεί αυτό το ενεργειακό σύστημα στην πληρότητα του στην ζωή μας?

Σε αυτό το 3ωρο εργαστήρι θα εξερευνήσουμε τα 7 βασικά μας ενεργειακά κέντρα. Θα δούμε τι επιδράσεις έχουν επάνω μας σε βιολογικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Με τρόπο μπλοκάρουν. Με ποιον τρόπο ξεμπλοκάρουν. Ίσως παίξουμε. Ίσως πάλι χορέψουμε. Πιθανόν να τραγουδήσουμε κιόλας. Ακόμα ακόμα και να ζωγραφίσουμε! Φυσικά θα διαλογιστούμε κιόλας!!!! Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι καθένας θα εξερευνήσει μέσα του σε όλα του τα επίπεδα το χρειάζεται και πως να το αποκτήσει για να χαίρεται τον εαυτό του μέσα από την ζωτική του ενέργεια.
Θα χρειαστεί να είστε με άνετα ρούχα(φόρμες). Να έχετε ένα τετράδιο, στυλό και φυσικά ένα μπουκάλι νερό.

Η Βιβή Χατζημητάκου γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1963, όπου έζησε και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Εκεί εργάστηκε ως νοσηλεύτρια για 27 χρόνια. Οι αναζητήσεις της στα νεανικά της χρόνια ξεκίνησαν με το θέατρο και από το 2009 ακολούθησε τον πνευματικό δρόμο. Το 2010 πήρε τον βαθμό του master στο reiki.
Αργότερα ακολουθώντας πάντα την εσωτερική αναζήτηση της Αλήθειας, σπούδασε στο Humaniversity στην Ολλανδία από όπου αποφοίτησε μετά από τετραετή φοίτηση ως θεραπεύτρια προσωπικής ανάπτυξης. Εξειδικεύτηκε σε βιωματικά εργαστήρια και στους κοινωνικούς διαλογισμούς.