Υγεία της γυναίκας και του άνδρα βασισμένη στην «προσωπική τους ενέργεια»!

Υγεία της γυναίκας και του άνδρα Petronela event

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
Vira Home Studio

Ο κάθε άνθρωπος διαθέτει την «προσωπική του ενέργεια» η οποία είναι ένας συνδυασμός όλων των σκέψεων του, των συναισθημάτων του, των πεποιθήσεων του και της στάσης του απέναντι στη ζωή. Ο σκοπός είναι να ισορροπούμε συνειδητά την ενέργεια αυτή. Η βοήθεια ξεκινάει από μέσα προς τα έξω, σε αντίθεση με αυτό που έχουμε μάθει. Μέσω συγκεκριμένων σημείων του σώματος ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός καθημερινώς και με εύκολο τρόπο να βοηθάει σώμα και νου. Γνωρίζοντας και ασκώντας τα σημεία αυτά η βελτίωση της ενέργειας και των οργάνων του είναι σίγουρη. Η φωνή είναι ένα ακόμα εργαλείο το οποίο μπορεί να βοηθήσει τη νοητική διαδικασία. Όλα τα παραπάνω περιέχονται σε συγκεκριμένες ακολουθίες που μαζί θα κάνουμε στην πράξη. Η θηλυκή και αρσενική φύση όταν βρίσκονται σε ισορροπία εναρμονίζουν τις ενέργειες μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, ας δοκιμάσουμε μαζί να υλοποιήσουμε την εναρμόνιση αυτή.
Petronela Nemesszeghyova
Ιατρός με ειδίκευση στην Γενική Οικογενειακή & Ομοιοπαθητική Ιατρική με πολύπλευρη εμπειρία τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Γερμανικό σύστημα υγείας καθώς και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών μέσω επιτυχημένων διαγνώσεων και θεραπειών και της διαχείρισης των ασθενειών τους με ολιστική προσέγγιση.
Η ολιστική ιατρική κάνει χρήση όλων των δυνατών μορφών θεραπείας, τόσο με φυσικά μέσα (διατροφή, sujok, ομοιοπαθητική, ορμονική εναρμόνιση, γυμναστική, συμβουλευτική, διατροφή κ.τ.λ.) όσο και με χρήση σκευασμάτων (συμπληρώματα διατροφής, βότανα,
ομοιοπαθητικά φάρμακα).
Για να κλείσετε θέση επικοινωνείστε
στο 2314034541 και 6944642728